Risotto ze szparagami, cukrowym groszkiem i żółtą cukinią

Risotto ze szparagami, cukrowym groszkiem i żółtą cukinią

Risotto ze szparagami, cukrowym groszkiem i żółtą cukinią

Przepis na : obiad

Dzisiaj pyszna i szybka propozycja, aby skorzystać z dobrodziejstw warzyw! Risotto jest pyszne samo, ale będzie też dobrą alternatywą do np. grillowanego mięsa czy ryby. Bardzo polecamy! Składniki: 1 szklanka ryżu arborio, 1 1/2 szklanka bulionu warzywnego, 1 cebula, 2 ząbki czosnku, 1 pęczek zielonych szparagów, 100 g cukrowego groszku, 1/2 żółtej cukinii, szczypta tymianku, szczypta suszonych płatków chilli, starty parmezan, olej + łyżka masła Na patelni rozgrzać olej z łyżką masła i przesmażyć drobno pok... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Plate of Joy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.