Ruloniki z szynki faszerowane masą jajeczną

Ruloniki z szynki faszerowane masą jajeczną

Ruloniki z szynki faszerowane masą jajeczną

Przepis na : śniadanie

Bardzo szybka do przygotowania przekąska na świąteczne śniadanie. Dobrze sprawdzi się również na innych imprezach. Składniki: ok. 16 plastrów szynki (ich ilość zależna jest od zapotrzebowania i ilości gości) 5 jajek ugotowanych na twardo szczypiorek 2 łyżki chrzanu 2 łyżki majonezu sól, pieprz do smaku paski papryki i rzodkiewka do przystrojenia Wykonanie: 1. Jajka obrać ze skorupek, przekroić na pół, wyjąć żółtka do miski i rozetrzeć widelcem, a białka pokroić w małą kostkę. Żółtka połączyć... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pasja Smaku

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

PasjaSmaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadanie, majonez, szynka, świąteczne, impreza, świąteczne przepisy, przekąski, przekąska, śniadania, jajko, papryka, przystawki, sałata, wielkanoc, szybkie przekąski, szybkie śniadanie, papryka faszerowana, przekąski na impreze, przekąska na imprezę, sałata z rzodkiewką, jajka faszerowane

Inne przepisy z Pasja Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.