Pieczarki portobello z jajecznicą

3
  • Pieczarki portobello z jajecznicą
  • Pieczarki portobello z jajecznicą

    Przepis na : śniadanie

    Chodząc po sklepie i poszukując czegoś na kolacje wpadły nam w ręce pieczarki portobello. Mąż postanowił, że zrobi w nich jajecznicę. Wyszło wyśmienicie. Składniki: pieczarki portobello, jajka, sól, pieprz, kolendra do dekoracji. Przygotowanie: pieczarki czyścimy, układamy na patelni i smażymy. W tym czasie na talerz wbijamy jajka, solimy, pieprzymy i rozbijamy widelcem. Po około 15 minutach w pieczarki wlewamy jajka. Przykrywamy patelnię pokrywka i pozostawiamy do ścięcia jajek. Czytaj dalej na blogu Państwo Wojtczuk gotują


    Tematycznie do tego przepisu

    • Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

    • Najlepsza dieta na zimę
      Najlepsza dieta na zimę

      Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

    • Dieta dla rzucających palenie
      Dieta dla rzucających palenie

      Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

    • 15 przepisów na karpia
      15 przepisów na karpia

      15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

    Inne przepisy z Państwo Wojtczuk gotują

    Dodaj komentarz