HALIBUT W KRUCHEJ PANIERCE Z PARMEZANEM

HALIBUT W KRUCHEJ PANIERCE Z PARMEZANEM

HALIBUT W KRUCHEJ PANIERCE Z PARMEZANEM

Przepis na : kolacja

Składniki filety z halibuta bułka tarta parmezan (w stosunku do bułki tartej 1:1) jajo mąka pszenna sól, pieprz masło klarowane Przygotowanie Nie podaję dokładnych ilości składników- zróbcie z ilości, jakiej aktualnie potrzebujecie. Filety umyjcie, osuszcie, posypcie solą i pieprzem, oprószcie mąką z obu stron. Jajo rozmąćcie. Parmezan zetrzyjcie na tarce do miski z bułką tartą i wymieszajcie dokładnie. Na patelni rozgrzejcie masło klarowane. Oprószone mąką ryby zanurzcie w jaju, a następnie w mieszance pa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu OliveandThyme

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.