Portorykańska zapiekanka

Portorykańska zapiekanka

Portorykańska zapiekanka

Portorykańska zapiekanka Kuchnia Portorykańska jest u nas słabo znana , ja także nie jestem specjalistą w tej dziedzinie . Poniższy przepis jest dość klasycznym , wykorzystuje jeden z najpopularniejszych w tamtym rejonie świata składnik, jakim jest frijoles negros – czyli czarna fasola , u nas rzadko używana . Fasola ta jest bardzo smaczna , ma niestety wadę , gdyż barwi potrawy na szary kolor i trzeba ją płukać przed dodaniem do pozostałych składników lub polubić ten kolor ( starej wątroby " class="wp... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

Moria2

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasola, papryka, zapiekanka, zapiekanki, mielone, marchewka, cukinia, pieczarki, tarta, ser, diety, dieta, ziemniaki, polewa, zapiekanka warzywna, warzywa na patelnie, mielone pieczarki, zapiekanka z serem, fasola czerwona, czerwona fasola, zapiekanka z cukinii, pieczone ziemniaki, zapiekanka z ziemniakami, mielone z warzywami, ziemniaki zapiekane, tarta na słodko

Inne przepisy z Ogrodnik w podróży

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.