Kotlety mielone (soczyste i pulchne)

Kotlety mielone (soczyste i pulchne)

Kotlety mielone (soczyste i pulchne)

  Wbrew pozorom kotlety mielone to twardy orzech do zgryzienia. Ale zdradzę Wam pewien sposób, dzięki któremu kotlety zawsze wychodzą pulchne, miękkie i soczyste. Z tego samego przepisu można przygotować klopsiki. Polecam również inne przepisy na dania z mięsa mielonego: Kotlety z indyka nadziewane pieczarkami i serkiem Klopsiki w sosie grzybowym Szwedzkie klopsiki kottbullar  Leniwe gołąbki (bez zawijania)  Pulpety z indyka w sosie pomidorowym Drobiowe kotlety w serem Kotlety mielone mojej babci ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Obiad gotowy

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.