Pieczarki faszerowane kuskusem i szparagami

Pieczarki faszerowane kuskusem i szparagami

Pieczarki faszerowane kuskusem i szparagami

Propozycja na przekąskę z faszerowanych pieczarek, kuskusa z dodatkiem szparagów. Najlepiej smakują podawane na gorąco. Bardzo syte i smaczne. Na blogu znajdziecie również inną propozycję faszerowanych pieczarek z mięsem, a przepis znajdziecie tutaj   Zapraszam do wypróbowania. Składniki 5 dużych pieczarek 0,5 szklanki kuskusu 4 zielone szparagi 1 mały pomidor 1/2 czerwonej  papryki 1 mała cebula 2 łyżki masła klarowanego 4 łyżki startego zółtego sera sól pieprz Kuskus zalać wrzącą wodą  tak, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.