Gołąbki nr 2:) bez glutenu, bez jajek

Gołąbki nr 2:) bez glutenu, bez jajek

Gołąbki nr 2:) bez glutenu, bez jajek

Gołąbki Składniki: 500 g mięsa wieprzowego ( zmieliłam łopatkę) 1 duża kapusta 1 duża cebula 3/4 szklanki ryżu naturalny, domowy przecier pomidorowy, 2 szklanki sól pieprz 2 liście laurowe kminek estragon Kapustę zalałam wodą i gotowałam na wolnym ogniu łącznie ok 1 h. Ważne jest aby liście zmiękły i dobrze się odrywały. Liście odrywałam etapowo. To raczej proces parzenia i czas zależy od wielkości kapusty, (moja była duuuuża).  Ryż ugotowałam do miękkości. .  Mięso zmieliłam w maszynce do mielenia m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kapustą, ryż, mięso, mielone, mięso mielone, zupa pomidorowa, jajko

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.