Panzanella z pieczonym, panierowanym bakłażanem

Panzanella z pieczonym, panierowanym bakłażanem

Panzanella z pieczonym, panierowanym bakłażanem

Panzanella z pieczonym bakłażanem to wprawdzie tylko sałatka, ale tak sycąca, że wystarczy na solidny lancz. Czas: 30 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 2 Kilka kromek suchego chleba, sałata, pomidory, trochę suszonej szynki i panzanella gotowa. To rzeczywiście jedna z najprostszych sałatek jakie można sobie wyobrazić, a przy tym nieprawdopodobnie smaczna i choć prosta, to elegancka. My bardzo często podajemy panzanellę, gdy mamy gości, bo jest to danie bardzo niekłopotliwe i szybkie do przygotowania,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, szynka, sałatka, tarta, bułki, makaron, sałatki, pieczona szynka, sałatka z szynką, salatka z makaronem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.