Kukurydziane gofry z jajkiem po benedyktyńsku

Kukurydziane gofry z jajkiem po benedyktyńsku

Kukurydziane gofry z jajkiem po benedyktyńsku

Przepis na : śniadanie

{"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","description":"\u015aniadanie to najwa\u017cniejszy posi\u0142ek dnia. Daje nam energi\u0119 potrzebn\u0105 do dobrego startu w wir codziennych obowi\u0105zk\u00f3w. Warto czasem po\u015bwi\u0119ci\u0107 mu d\u0142u\u017csz\u0105 chwil\u0119 i pozwoli\u0107 sobie na odrobin\u0119 rozpusty Dzi\u015b mam dla Was przepis na \u015bniadanie \"na bogato\". Kukurydziane, wytrawne gofry, do tego szynka, ser, pomidorki i jajko, ca\u0142o\u015b\u0107 polana aromatycznym... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mostek w kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.