Jogurtowy biszkopt przekładany masą -bardzo łatwy

Jogurtowy biszkopt przekładany masą -bardzo łatwy

Jogurtowy biszkopt przekładany masą -bardzo łatwy

foremka mała tortownica składniki 150 g jogurtu naturalnego 2 szklanki mąki 3 łyżeczki proszku do pieczenia 5 łyżek oleju 4 jajka 1 szklanka cukru przygotowanie Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia .po czym dodać jajka ,cukier ,olej oraz jogurt naturalny ,składniki dokładnie ale krótko zmiksować.Ciasto dajemy do tortownicy i pieczemy 180 st 30 min .Zimny biszkopt przekroić . masa składniki 300 ml kremówki 36 % 500 g mascarpone 1 słoiczek konfitury ja miałam śliwkowe przygotowanie Kremówkę ubijamy na sztywno nas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Wyroby

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.