Marokańska pieczona pasta z mąki z ciecierzycy - Karantika

Marokańska pieczona pasta z mąki z ciecierzycy - Karantika

Marokańska pieczona pasta z mąki z ciecierzycy - Karantika

Przepis na : śniadanie

Przepis na tą przepyszną pastę znalazłam u Sylwii - Smaki Maroka...i nie tylko! Zaintrygował mnie sam pomysł ale jak zrobiłam to okazało się że jest to jedna z lepszych past jakie robiłam. Nie należy się przerażać że to co wstawimy do piekarnika wygląda jak mleko, to zrobi się pastą, pyszną i aromatyczną. Trochę pozmieniałam pod swoje wymiary blaszki, napiszę o tym w składnikach. Wersja Sylwii jest na blaszkę 30 x 45 cm. Polecam serdecznie. Karantika z Maroka. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.