Gotowana pierś w panierce

Gotowana pierś w panierce

Gotowana pierś w panierce

       Dziś proponuję pierś z kurczaka gotowana w panierce , doskonale sprawdza się na obiad w ciągu tygodnia , dość szybko się ją przygotowuje , smak bardzo fajny , pierś jest soczysta i delikatna , zapraszam do wypróbowania przepisu . Składniki 1 podwójna pierś z kurczaka  1 duża cebula  ząbek czosnku  pół szklanki bułki tartej  1 jajko 5 łyżek mleka  sól  pieprz  1 łyżeczka pieprzu ziołowego  1 łyżeczka koperku suszonego   2 łyżki masła ziołow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mój Smak

Autor

Edytagotuje

Jestem osobą z poczuciem humoru , uwielbiam gotować , poświęcać się nauce czegoś nowego i próbowania nowych smaków , zapraszam serdecznie na mojego bloga , i mam nadzieje że choć troszkę przypasują Państwu moje przepisy .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, pierś, piersi, kurczak, bułki, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mięso, obiad, dania mięsne, kurczak z czosnkiem, szybki obiad, obiad na szybko, dania z piersi kurczaka, soczysta pierś z kurczaka, dania z kurczakiem, mięso na obiad

Inne przepisy z Mój Smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.