PIERŚ INDYKA Z GRILLA

PIERŚ INDYKA Z GRILLA

PIERŚ INDYKA Z GRILLA

PIERŚ INDYKA Z GRILLA MARYNOWANA W AROMATYCZNYCH ZIOŁACH   Przy planowaniu takiego menu na spotkanie z przyjaciółmi, polecam zaopatrzyć się w butelkę greckiego wina. Ale, ale nie zapomnij o : 800 gram piersi z indyka 3-4 ząbki czosnku Kilka łyżek oliwy ½ łyżeczki rozmarynu ½ łyżeczki oregano ½ łyżeczki chili 1 łyżeczka słodkiej papryki ½ łyżeczki kminku Sól Mięso opłukujemy, osuszamy i kroimy w plastry o gr. 1,5 cm. Delikatnie rozbijamy i nacieramy startym czosnkiem i przyprawami, skrapiamy oliwą i wstawiamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Markowy smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.