Królik w sosie musztardowym z pieczonymi pikantnymi ziemniakami w ziołach prowansalskich

Królik w sosie musztardowym z pieczonymi pikantnymi ziemniakami w ziołach prowansalskich

Królik w sosie musztardowym z pieczonymi pikantnymi ziemniakami w ziołach prowansalskich

Dzisiaj prawdziwy obiad i to nie byle jaki! :) Pyszny królik. Magdy dziadek hoduje króliki i dostaliśmy jednego. Takiego w całości, z podrobami w środku. Znaczy się już bez futerka na szczęście. No i tak sobie leżał zamrożony ten królik i czekał na dobry moment. Aż tu nagle weszliśmy w posiadanie bardzo fajnej książki kulinarnej z przepisami Pascala i Okrasy. I właśnie skorzystaliśmy z jednego z przepisów Pascala. To znaczy Pascal sugerował żeby podawać królika z zapiekanką kukurydzianą, ale nie mieliśmy wszystkich ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.