Bezglutenowe brownie z bananami

Bezglutenowe brownie z bananami

Bezglutenowe brownie z bananami

  Pyszne, ciężkie i wilgotne brownie. Idealne do kawy. Mocno wytrawne, prawie całą swoją słodycz zawdzięcza bananom. Serdecznie polecam każdemu kto lubi czekoladowe ciasta.   Składniki (na formę 20x 15 cm): 3 banany zmiksowane na puree 3/4 szklanki kakao lub karobu (lub pół na pół) 2 łyżki mleka 2 jajka 50 gram posiekanej gorzkiej czekolady 3 łyżki cukru trzcinowego 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej   Puree z bananów łączymy z jajkami, mlekiem, kakao, cukrem i sodą. Następnie dodajemy posiekaną drobn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.