Żeberka peklowane, pieczone z fasolką i warzywami

Żeberka peklowane, pieczone z fasolką i warzywami

Żeberka peklowane, pieczone z fasolką i warzywami

Kolejna wersja pieczonych żeberek. Tym razem z kolorową fasolką i dużą ilością warzyw.     Składniki: -ok. 1,5 kg żeberek -puszka czerwonej i puszka białej fasoli -puszka krojonych pomidorów -10 pomidorów suszonych -3 marchewki -czerwona papryka -2 ząbki czosnku -olej i 2 dkg  masła -czosnek niedźwiedzi, sól, pieprz, słodka papryka oraz składniki do peklowania mięsa ( patrz mięsa pieczone )    Mięso wkładamy do solanki i pozostawiamy na noc. Marchew kroimy w plasterki, paprykę w paski, czos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Maminek kulinarny

Autor

MaminekMaminek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

żeberka, papryka, mięso, suszone pomidory, mięsa pieczone, fasola, fasolka, warzywa, marchewka, czerwona fasola, fasola czerwona, żeberka na słodko, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Maminek kulinarny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.