Sałatka z zapiekanymi szparagami, serem pleśniowym i pesto z botwinki

Sałatka z zapiekanymi szparagami, serem pleśniowym i pesto z botwinki

Sałatka z zapiekanymi szparagami, serem pleśniowym i pesto z botwinki

Potrzebne składniki: garść dowolnej sałaty  1 pomidor 10 zapieczonych szparagów 1 serek pleśniowy   2 łyżki pesto z botwinki (przepis znajdziesz  tutaj ) garść prażonych pestek słonecznika   5 łyżek oliwy z oliwek  pieprz, sól Przygotowanie: Sałatę myjemy i dodajemy pokrojony pomidor, zapieczone szparagi, pokrojony ser pleśniowy. Pesto z botwinki rozrabiamy z oliwą i polewamy sałatkę. Na koniec przyprawiamy pieprzem i solą i posypujemy pestkami słonecznika.  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Łycha smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.