Bezglutenowa tarta z botwinką, kozim serem, jarmużem i szparagami

Bezglutenowa tarta z botwinką, kozim serem, jarmużem i szparagami

Bezglutenowa tarta z botwinką, kozim serem, jarmużem i szparagami

Składniki: 170 g mąki z ciecierzycy 100 g mąki jaglanej 40 g mąki ryżowej 2 łyżki oleju kokosowego 0,5 łyżeczki soli 1 jajko 0,5 pęczka szparagów 1 opakowanie sera koziego garść jarmużu 0,5 pęczka botwinki pieprz, sól Przygotowanie: Do miski dodajemy mąki sól, olej kokosowy, jajko i wyrabiamy ciasto stopniowo dolewając wodę. Jeżeli zajdzie potrzeba można dodać więcej wody.  Foremkę smarujemy olejem kokosowym i  wylepiamy ciastem. Spód dziurawi my  widelcem, następnie pieczemy w piek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Łycha smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.