Muffiny jajeczne

Muffiny jajeczne

Muffiny jajeczne

Przepis na : śniadanie

 Puszyste muffiny jajeczne z papryką i kiełbasą, posypane świeżym szczypiorkiem - idealne na śniadanie lub na wynos do pracy czy szkoły. Smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. Składniki: na 4 sztuki: 4 jajka M, kiełbasa ok 8 cm kawałek, pół dużej papryki czerwonej, 50 g tofu naturalnego, sól, pieprz, masło szczypiorek, Przygotowanie: Paprykę, kiełbasę oraz tofu kroimy w małą kostkę. Dodajemy jajka, szczyptę soli oraz pieprzu - wszystko razem mieszamy. Foremki na muffiny smarujemy cieniutko masłem. Przel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.