Hamburger wołowo-wieprzowy z salsą mango (Hamburger di suino e bovino con salsa al mango)

Hamburger wołowo-wieprzowy z salsą mango (Hamburger di suino e bovino con salsa al mango)

Hamburger wołowo-wieprzowy z salsą mango (Hamburger di suino e bovino con salsa al mango)

Wczoraj na blogu pojawił się przepis na wytrawną salsę z mango , która rewelacyjnie podkręca smak każdego dania, zwłaszcza potrawom mięsnym i rybnym np. owocom morza.   Dziś chciałam zaproponować Wam przepis na domowy fast-food, hamburger wo ł owo-wieprzowy z  dodatkiem wspomnianej salsy z mango. S ł odko-pikantny smak salsy  doskonale komponuje się z hamburgerem i aromatyczn ą  past ą  z suszonych pomidorów. Hamburger nabiera nie tylko wyrazistego smaku, ale również bardzo at... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu La grande e la piccola cuoca

Autor

La grande e la piccola cuocaLa grande e la piccola cuoca

Mam na imię Magda. Odkąd pamiętam, kuchnia zawsze była mi bliska. Jako mała dziewczynka uwielbiałam podglądać moją mamę i babcię w kuchni, których przepyszne dania znikały w mgnieniu oka. To one nauczyly mnie podstaw tradycyjnej, domowej kuchni.
Moja pasja kulinarna na dobre rozwinęła się po przeprowadzce do Włoch. To we Włoszech gotowanie pochłonęło mnie całkowicie.
W swojej kuchni stawiam na zdrowe, domowe posiłki oraz sezonowość produktów aby zawsze jeść to co najswieższe, najzdrowsze, pełne swoich własciwości. Uwielbiam kuchnię włoską, niezapominając o kuchni polskiej i tak często na naszym polsko-włoskim stole króluje jednocześnie polski bigos i talerz spaghetti.
Kiedyś gotowałam sama, teraz gotuję z moją kuchareczką, moją Córką. To Emma była moją inspiracją do stworzenia bloga, stąd jego nazwa "La grande e la piccola cuoca" w tłumaczeniu "Duża i mała kucharka".

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

hamburger, panini, pasty, pasta, mielone, bułki, mięso, fast food, mięso mielone, owoce morza, przekąski, przystawki, wołowina, dipy, wieprzowina, dania mięsne

Inne przepisy z La grande e la piccola cuoca

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.