Wiejskie dziewczę w welonie.

Wiejskie dziewczę w welonie.

Wiejskie dziewczę w welonie.

Przepis na : deser

Bondepige med slor. Składniki. 150g chleba czerstwego 1 łyżeczka masła 1 łyżka cukru 1 szklanka musu jabłkowego 100ml śmietany kremówki Wykonanie. Najlepszy jest chleb żytni. Chleb zetrzeć na tarce. W garnczku lub na patelni stopić masło, dodać tarty chleb i cukier. Smażyć, mieszając ,aż się zrumieni. Ostudzić. Na krótko przed podaniem nałożyć na dno naczynia warstwę smażonego chlebka. Możemy użyć większej salaterki lub pojedynczych . Następnie nakładamy  warstwę musu i znowu warstwę ch... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.