Smaczny orzech do zgryzienia - warsztaty z Kikkoman i Tabasco

Smaczny orzech do zgryzienia - warsztaty z Kikkoman i Tabasco

Smaczny orzech do zgryzienia - warsztaty z Kikkoman i Tabasco

Dziś zapraszam Was na relację ze smakowitych warsztatów z orzechami, sosami Kikkoman i Tabasco  w roli głównej, które odbyły się  niedawno w warszawskiej restauracji Trzy kolory. Smaczny orzech do zgryzienia - warsztaty z Kikkoman i Tabasco 10 grudnia w warszawskiej restauracji Trzy kolory, na zaproszenie  Kikkoman  i  Tabasco  miałam przyjemność uczestniczyć  warsztatach kulinarnych pod hasłem Smaczny orzech do zgryzienia. Tematem przewodnim były orzechy i nasiona, a ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Autor

Kulinarne przygody GatityKulinarne przygody Gatity

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

orzechy, przepisy na święta, mak, ryby, jabłka, świąteczne, świąteczne przepisy, gruszka, grzyby, kokosowe, ciekawe przepisy, ryba, ryby smażone, por , boże narodzenie, imbir, ciasto naleśnikowe, kasza, wafelki, zupa, śledź, sosy, ciasto, śledzie z grzybami, ciasto kokosowe, ciasto z makiem, ryby na święta, ryba w ciescie, pyszne ciasto, sos z grzybów

Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.