Cebula w korzennej marynacie

Cebula w korzennej marynacie

Cebula w korzennej marynacie

Taka cebula jest znakomitym dodatkiem do kanapek, wędlin czy pasztetów. Może również stanowić samodzielną przekąskę. Do jedzenia nadaje się już po dobie leżakowania w marynacie. Jednak dzięki zalaniu wrzącą zalewą i odwróceniu słoika do góry dnem, po szczelnym zakręceniu,  może spokojnie czekać w spiżarni na   dogodny moment, aby ją otworzyć.   Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.