ZRAZY WOŁOWE + FILMIK

ZRAZY WOŁOWE  +  FILMIK

ZRAZY WOŁOWE + FILMIK

Zrazy to roladki mięsne z pysznym farszem, podaje z pieczeniowym sosem.  Można je przygotować z różnych gatunków mięsa. Natomiast zrazy wołowe mają niepowtarzalny, pyszny smak w dodatku sos wychodzi o wiele ciemniejszy niż z innego mięsa. Są bardzo smaczne na ciepło jak i na zimno. Nadają się do zamrożenia.  SKŁADNIKI :   1/5 kg mięsa wołowego roladowego 30 dkg boczku wędzonego, parzonego 350 g kiełbasy podwawelskiej 2 średnie cebule 2-3 ogórki kiszone 2-3 łyżki musztardy sarepskiej sól, pieprz, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.