Filet w panierce, surówka z kiszonej kapusty i ziemniaki, czyli piątkowy obiad z rybą. PRZEPIS

Filet w panierce, surówka z kiszonej kapusty i ziemniaki, czyli piątkowy obiad z rybą. PRZEPIS

Filet w panierce, surówka z kiszonej kapusty i ziemniaki, czyli piątkowy obiad z rybą. PRZEPIS

Przepis na : obiad

Są takie domowe obiadki, które zawsze zjadamy ze smakiem. W piątek na przykład, który zgodnie z tradycją dla wielu osób jest dniem postnym, filet w panierce z bułki tartej, surówka z kiszonej kapusty i gotowane ziemniaki, to pyszna klasyka przygotowywana w polskich domach od morza aż po Tatry. Najbardziej lubimy zrobioną poniższego przepisu. Piątkowy obiad z rybą w panierce, surówką z kiszonej kapusty i ziemniakami Składniki: 2 większe lub 4 mniejsze kawałki fileta z ryby morskiej – dorsz, mintaj, mor... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.