Przepyszne klopsiki z pieczonego bakłażana

Przepyszne klopsiki z pieczonego bakłażana

Przepyszne klopsiki z pieczonego bakłażana

Ukulałam te wege-klopsiki na mój pierwszy spływ kajakowy i muszę przyznać, że świetnie zniosły podróż samochodem, później kajakiem w plecaku przy dość ciepłej aurze na zewnątrz. Zachowały kształt i co najważniejsze smak! Złoto-brązowe kuli być może nie rozkochają Was w sobie samym wyglądem ale wystarczy ich spróbować, by przepaść bez reszty. Potwierdzają to zarówno wege-ludki, jak i Ci, którzy nie stronią od mięsnych przekąsek. Zwarta i jednocześnie całkiem soczysta masa teksturą nie odbiega od klasycznych ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w Słońcu Skąpana

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

Justyna OpasińskaJustyna Opasińska

Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, tarta, bułki

Inne przepisy z Kuchnia w Słońcu Skąpana

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.