Pasztet pod pierzynką

Pasztet pod pierzynką

Pasztet pod pierzynką

Zainspirowana wypiekiem Anety z Kolorowego Przepisownika postanowiłam wykorzystać swoje rosołowe mięso i przygotować podobny pasztecik.  Wygląda efektownie, a jego warstwy przypominają jak nic jakieś fajne ciacho, co tylko kusi potencjalnych Konsumentów do sięgnięcia po kawałek. Doskonale smakuje zwłaszcza z filiżanką czerwonego barszczu! Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu i posmakuje. Smacznego! Składniki na blaszkę 28x19cm: Warstwa mięsna: 1 kg mięsa rosołowego 3 ugotowane marchewki (u mnie też... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w czekoladzie

Autor

kuchniawczekoladziekuchniawczekoladzie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekolada, mięso, szpinak, marchewka, deser, mascarpone, desery, słonecznik, obiad, zupa pomidorowa, pasztet, barszcz czerwony, barszcz, mielone, paszteciki, rosół, papryka, ser biały, przekąski, mięso mielone, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, deser z mascarpone, smażony ser, biała czekolada

Inne przepisy z Kuchnia w czekoladzie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.