Fasolka po bretońsku przepis prawdziwy

Fasolka po bretońsku przepis prawdziwy

Fasolka po bretońsku przepis prawdziwy

Biała fasolka gotowana z dodatkiem boczku i kiełbasy z pomidorami na koniec zaklepana zasmażką. FASOLKA PO BRETOŃSKU SKŁADNIKI 500 gramów suchej białej fasolki; 400 gramów kiełbasy np. podwawelskiej; 200 gramów surowego, wędzonego boczku; 50 gramów słoniny wędzonej; duża cebula; mała puszka koncentratu pomidorowego; 1 kopiata łyżeczka mielonej, słodkiej papryki; 1 łyżka suszonego majeranku; masło; mąka... Artykuł Fasolka po bretońsku przepis prawdziwy pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, boczek, kiełbasa, fasolka po bretonsku, zupa, biała kiełbasa, zupa pomidorowa

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.