Faszerowane pieczarki w pysznym sosie.

Faszerowane pieczarki w pysznym sosie.

Faszerowane pieczarki w pysznym sosie.

Przepis na : obiad

Bardzo smaczne danie, idealne z ziemniakami i makaronem. To już jak wolicie. Przygotowanie mielonego mięsa – Pieczarki umyć osuszyć i wyciąć nóżki. Obsypać kapelusze pieczarek solą i pieprzem. Mięso mielone wrzucić do miski, dodać drobno poszatkowaną cebulkę, majeranek, sól i pieprz do smaku, jajko, bułkę tartą, wodę, pokrojoną drobno mozzarellę, pokrojone drobno nóżki od pieczarek. Wszystko dokładnie wymieszać. Faszerować grzyby tak przygotowanym farszem. Grzyby ułożyć na dnie żaroodpornego naczynia. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.