Karczek pod pierzynką z bitej śmietany i pieczarek!

Karczek pod pierzynką z bitej śmietany i pieczarek!

Karczek pod pierzynką z bitej śmietany i pieczarek!

Odpowiedni na niedzielny obiad, albo na każdy inny dzień, by zabić w kuchni nudę! Karczek przygotowany w piekarniku, staje się mięciutki i delikatny, a jego wierzch przypieczony i lekko chrupiący. By uatrakcyjnić codzienność proponuję przepis, który zajmuje niewiele czasu, a daje powalający efekt... Jeśli zrobicie, sami się przekonacie :) A więc do dzieła!   Składniki: 5 plastrów karczku 8 dużych pieczarek  (ok. 450g) 250 ml śmietanki 30% sól pieprz Sposób przyrządzenia: Pieczarki umyć i zetrzeć na dużyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pani Wiosny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.