Pasztet z królika babka

Pasztet z królika babka

Pasztet z królika babka

Pasztet z królika babka SKŁADNIKI: królik - 2 kg podgardle wieprzowe - 60 dag wątróbka - 40 dag jajka - 4 szt bułka kajzerka - 3 szt marchewka- 2 szt pietruszka - 1 szt seler -0,5 szt por - kawałek liście laurowe - 2 szt ziele angielskie - 4 ziarenka pieprz i sól gałka muszkatołowa cebula - 1 szt tłuszcz bułka tarta PRZYGOTOWANIE: Podzielone mięso z królika opłukać, przełożyć do garnka, zalać wodą, gotować. Warzywa obrać, opłukać dodać razem z przyprawami... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi

Autor

danusia19671

Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

królik, pasztet, babki, mięso, tarta, bułki, jajko, cebula, por , seler, warzywa, pieczenie, marchewka, pasztet wieprzowy, mięsa pieczone

Inne przepisy z Kuchnia Danusi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.