Mus z chałwy i jabłek z ziemią jadalną

Mus z chałwy i jabłek z ziemią jadalną

Mus z chałwy i jabłek z ziemią jadalną

Przepis na : podwieczorek

Mus z chałwy i jabłek Składniki – 6 porcji: Składniki – mus chałwowy: Chałwa waniliowa – 250g Mascarpone – 250g Jajka – 5 sztuk Cukier puder – 2 łyżki Składniki – mus jabłkowy: Wersja z alkoholem: Jabłka np. szara reneta – 1 kg Sok z 1 cytryny Calvados – 100 ml Wersja bezalkoholowa: Herbata np. Smak namiętności Czas na herbatę – 200ml Jabłka – 1,5kg Składniki – ziemia jadalna: Migdały bez skóry – 1 garść Czekolada gorzka – 50g Herbatniki – 5 sztuk Wykonanie – mus jabłkowy: Jabłka obrać ze skóry, pokroić w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.