Bezglutenowa tarta z szynką i młodym groszkiem

Bezglutenowa tarta z szynką i młodym groszkiem

Bezglutenowa tarta z szynką i młodym groszkiem

Rewelacyjna wytrawna, bezglutenowa tarta z szynką włoska i młodym zielonym groszkiem. Idealne, kruche ciasto i pyszne nadzienie. Koniecznie do wypróbowania w Waszej kuchni!    SKŁADNIKI: ciasto:   180 g mieszanki chlebowej Nutri Free (klik) 125 g  masła  1 jajko 1 płaska łyżeczka soli Farsz: 600 g świeżego groszku 40 g startego Parmezanu 1 cebula 50 g szynki włoskiej - prosciutto crudo listki świeżej mięty (u mnie około 5-6) 300 g serka ricotta 2 jajka 100 ml śmietanki kremowej sól, pi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.