Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

Przepis na : śniadanie

Pasta z tuńczyka i jajek to smaczna pasta którą przygotujesz w 15 minut. Idealna na lunch, kolację czy też dodatek do kanapek na przyjęciu. Czas przygotowania: 15 minut Ilość porcji: 2-4 osób Trudność przygotowania:  łatwe SKŁADNIKI: 4 jajka 185g tuńczyka w sosie własnym(1 puszka) 3 ogórki konserwowe 1 czerwona cebula 1 mały pęczek kopreku 2 łyżki majonezu 1 łyżeczka musztardy dijon sól pieprz 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i siekamy. Ogórka i cebulę kroimy w drobną kostkę. Koperek siekamy, tuńczyka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.