Pasztet z wątróbek drobiowych z Porto / Port chicken liver pate

Pasztet z wątróbek drobiowych z Porto / Port chicken liver pate

Pasztet z wątróbek drobiowych z Porto / Port chicken liver pate

Przepis na : śniadanie

Dziś coś dla fanów podrobów Pyszny, aksamitny pasztet z wątróbki drobiowej duszonej ze słodkim porto z pewnością zaspokoją wszystkich fanów wątróbek. Ja uwielbiam wszelkie podroby, a ten pasztet mnie zachwycił. Zajadałam go z karmelizowaną cebulą i muszę przyznać, że te kanapki smakowały jak z danie z wyższej półki. Ponadto, jest bardzo szybki i łatwy w przygotowaniu, polecam gorąco! Scroll down for English Pasztet z wątróbek drobiowych z Porto (8-10 porcji) Składniki: 450 g wątróbki drobiowej, oczyszczonej z błon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karmelowy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.