Blue Cheese dresing najlepszy z selerem i skrzydełkami Buffalo

Blue Cheese dresing najlepszy z selerem i skrzydełkami Buffalo

Blue Cheese dresing najlepszy z selerem i skrzydełkami Buffalo

Przepis na : kolacja

Ostatnio, przy okazji t radycyjnych skrzydełek Buffalo wspominałam popularny w USA Blue Cheese dip . Ten intensywny w smaku sos , którego głównym smakowym składnikiem jest ser pleśniowy w stylu Gorgonzola to także doskonały dresing do sałatek . Szczegółnie świetnie komponuje się smakowo z dobrze schłodzonym kawałkiem sałaty lodowej. Jeżeli jesteście fanami serów pleśniowych, Blue Cheese to coś dla was. Bez względu na to czy będziecie polewać nim sałatkę , maczać w nim skrzydełka, selera lub marchewki kiedyś ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jem więc Jestem

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Autor

MARTA FOWLIE

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ser pleśniowy, ser, skrzydełka, sałatki, sałatka, sosy, seler, dipy, polewa, marchewka, majonez, sałata, kolacja, sałata lodowa, sok, seler naciowy, marynaty, przekąska, obiad, przystawki, przekąski, kurczak, sałatka z selerem, salatka z serem, sałatka z kurczakiem, sałatka z sałatą lodową, sałatka na kolacje, sałatka z marchewki, sałatka z marchewką, sos do kurczaka

Inne przepisy z Jem więc Jestem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.