Najlepsze leczo z cukinią, bakłażanem i boczkiem

Najlepsze leczo z cukinią, bakłażanem i boczkiem

Najlepsze leczo z cukinią, bakłażanem i boczkiem

Przepis na : obiad

Leczo z cukinią, boczkiem i bakłażanem  Składniki na pyszne leczo z cukinią i bakłażanem 2 małe cukinie 1 bakłażan 2 papryki 2 średnie cebule Pół główki czosnku 2 łyżki słodkiej papryki mielonej 1 puszka pomidorów pelati 0,7 l passaty pomidorowej 30 dag surowego boczku Olej rzepakowy do smażenia Węgierska pasta z ostrej papryki lub pasta gulaszowa do smaku Łyżeczka cukru, sól i pieprz do smaku Przygotować duży rondel o dużym dnie. Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na złoty kolor na dużym ogniu. Zmniejszy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotujemy i jemy

Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.