Pikantne naleśniki z kapustą i mięsem

Pikantne naleśniki z kapustą i mięsem

Pikantne naleśniki z kapustą i mięsem

To naleśniki z oszczędnym farszem  przygotowanym z mięsa gotowanego, ostrej paryczki i kapusty pekińskiej Pikantne naleśniki z kapustą i mięsem 1 duże jajo 250 ml mleka  250 ml wody  szczypta soli 2 łyżki mąki razowej ok 250 g mąki pszennej 1 łyżka oleju słonecznikowego 1 łyżka siemienia lnianego mięso z rosołu (obrane ze skóry i kości) 1 duża cebula  kilka liści kapusty pekińskiej 1 łyżeczka pieprzu ziołowego 2 ostre papryczki zielone 1 łyżka masła klarowanego  około 5 dag żółtego sera ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj Sam!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.