Zupa koperkowo-pietruszkowa

Zupa koperkowo-pietruszkowa

Zupa koperkowo-pietruszkowa

Przepis na : obiad

  Składniki korpus z kurczaka lub cały kurczak marchewka, 2-3 szt korzeń pietruszki, 1 szt seler, 1 mała szt natka pietruszki, 2 pęczki koperek zielony, 2 pęczki śmietana 12%, 5 łyżek ziele angielskie, 6-7 kulek liść laurowy, 3 szt sól, pieprz, vegeta Przygotowanie Kurczaka myjemy, przekładamy do garnka, zalewamy zimną wodą, stawiamy na gaz. W międzyczasie obieramy i myjemy warzywa. Wszystkie pęczki spinamy w jeden (zostawiamy jedną gałązkę koperku), razem z warzywami wrzucamy do garnka. Dodajemy łyżeczkę so... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie moimi oczami

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.