Roladki z kurczaka faszerowane fasolką szparagową

18

Roladki z kurczaka faszerowane fasolką szparagową

Opis: Roladki drobiowe to znakomity sposób na przygotowanie pysznego dania mięsnego z wykorzystaniem sezonowych warzyw. Składniki: 4 plasterki mięsa z piersi kurczaka 8 dużych plasterków gotowanej szynki 200 g zielonej fasolki szparagowej Kawałek świeżej papryczki chilli 2 ząbki czosnku 2 łyżki startego parmezanu 2 łyżki oliwy z oliwek Olej rzepakowy do smażenia Sól, pieprz Sposób przygotowania: Na początku fasolkę szparagową obieramy, odcinamy końce i usuwamy włókna. Gotujemy al dente w osolonej wodzie. Ugo... Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne


Tematycznie do tego przepisu

  • Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
    Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

    Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

  • Najlepsza dieta na zimę
    Najlepsza dieta na zimę

    Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

  • Dieta dla rzucających palenie
    Dieta dla rzucających palenie

    Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

  • 15 przepisów na karpia
    15 przepisów na karpia

    15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Inne przepisy z FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Dodaj komentarz