Sajgonki z piekarnika – szybkie przekąski z ryżem i warzywami

Sajgonki z piekarnika – szybkie przekąski z ryżem i warzywami

Sajgonki z piekarnika – szybkie przekąski z ryżem i warzywami

Sajgonki z piekarnika z farszem z ryżu i warzyw to pyszne, błyskawiczne do zrobienia, wegetariańskie przekąski inspirowane kuchnią azjatycką, które świetnie sprawdzą się na imprezie, spotkaniu ze znajomymi czy kolacji we dwoje. Są bardzo smaczne, lekkie, ale za sprawą ryżu również pożywne, choć bez mięsa. Podajemy je z sosem np. słodkim sosem chili lub słodko-kwaśnym. Jak zrobić sajgonki z piekarnika? Najpierw gotujemy ryż i podsmażamy warzywa. Następnie składniki na farsz mieszamy ze sobą i zawijamy sajgon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.