Napar z kwiatów forsycji

Napar z kwiatów forsycji

Napar z kwiatów forsycji

Przepis na : śniadanie

Dlaczego warto zrobić napar z kwiatów forsycji? Forsycja zawiera rutynę, witaminę C , wpływa wzmacniająco na nasz organizm, poprawia odporność, łagodzi skutki zaziębienia. Napar z forsycji ma ciekawy, delikatny smak – warto wypróbować! Znacie jadalne kwiaty? Używacie ich w swojej kuchni? Danie ozdobione kwiatami zawsze zyskuje na atrakcyjności! Obok stokrotek, róży, lawendy, fiołków, nasturcji, liliowca, chabrów, ogórecznika itd, również kwiaty forsycji – popularnego krzewu kwitnącego wczesną wiosną – są jada... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.