Forsycja – co z niej zrobić – przepisy

Forsycja – co z niej zrobić – przepisy

Forsycja – co z niej zrobić – przepisy

Przepis na : śniadanie

Znacie jadalne kwiaty? Używacie ich w swojej kuchni? Forsycja – to ona jako jedna z pierwszych obsypuje się żółtymi kwiatami obwieszczając wiosnę. Uwielbiam jadalne kwiaty za ich niesamowite wizualne zalety. Forsycja zawiera rutynę, witaminę C , wpływa wzmacniająco na nasz organizm, poprawia odporność, łagodzi skutki zaziębienia. Warto nazbierać kwiatów – pięknie się prezentują w daniach i można przygotować z nich zdrową herbatkę. Jak suszyć kwiaty forsycji Niezagniatany chleb z forsycją Sałatka z kwiatami ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.