Puree z ziemniaków, selera i soczewicy z chrupiącymi chipsami z kiełbasy krakowskiej suchej w jakości QAFP

Puree z ziemniaków, selera i soczewicy z chrupiącymi chipsami z kiełbasy krakowskiej suchej w jakości QAFP

Puree z ziemniaków, selera i soczewicy z chrupiącymi chipsami z kiełbasy krakowskiej suchej w jakości QAFP

Doskonale wiecie, że dbam o jakość produktów jakie spożywa moja rodzina. Nie inaczej jest w kwestii wędlin, a zwłaszcza kiełbas. Zanim dokonam zakupu jakiegoś wyrobu mięsnego, wnikliwie studiuję etykietę, aby uniknąć sztucznych zapychaczy i konserwantów. Zastanawialiście się kiedyś, dlaczego dawniej wędliny były lepszej jakości, niż obecnie? Bo były produkowane tradycyjnie, nie masowo, z należytą dbałością o surowiec. Na jakość produktu wpływ ma wiele czynników – warunki w jakich żyją zwierzęta, to czy są ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dietolog

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.