Ryba w chrupiącym cieście piwnym

Ryba w chrupiącym cieście piwnym

Ryba w chrupiącym cieście piwnym

Przepis na : obiad

https://www.facebook.com/Di.gotuje     http://digotuje.blogspot.com Uwielbiam tą panierkę - jest rewelacyjna. Smaku piwa absolutnie nie czuć, co dla mnie jest bardzo ważną rzeczą. Można dodać też świeże jajko, ale pominięcie go sprawi, że panierka będzie delikatniejsza i zarazem chrupiąca. 400-500g filetów rybnych mąka do obtaczania sól, pieprz cytrynowy olej do głębokiego smażenia Ciasto: 1/2 szklanki piwa 1/2 szklanki mąki (nie co więcej) 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia papryka słodka i curry (... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.