Pstrągi z cytrynowym farszem z młodymi ziemniakami i szparagami

Pstrągi z cytrynowym farszem z młodymi ziemniakami i szparagami

Pstrągi z cytrynowym farszem z młodymi ziemniakami i szparagami

Przepis na : obiad

Jeżeli zapytacie z czym kojarzy mi się wiosna, to na bank nie usłyszycie, że ze słońcem, kwiatami,  śpiewem ptaków czy takie tam. Ja odpowiem, że z młodymi ziemniakami, SZPARAGAMI (moja miłość, jem tonami) czy koprem. Wiosna sprzyja daniom niewymagającym i lekkim. Łapcie. Ps. Pamiętajcie, że ryba ma policzki! To najmniejsza, ale i najdelikatniejsza część ryby, ładnie oddzielą się po podważeniu nożem. Składniki: -  2 pstrągi tęczowe - pół pęczka szparagów - małe, mode ziemniaki  - cytryna - cebu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cook&Love

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.