Wołowina po chińsku

Wołowina po chińsku

Wołowina po chińsku

Przepis na : obiad

SKŁADNIKI: 600-800 g wołowiny na gulasz 1 opakowanie 450 g mrożonej mieszanki warzyw chińskich 50 g grzybów mun TaoTao 4 łyżki sosu sojowo-grzybowego TaoTao 1/2 słoiczka sosu sambal oelek TaoTao 1/2 buteleczki sosu chilli słodko-pikantnego TaoTao PRZYGOTOWANIE: Mięso zamarynować na całą noc w wyżej wymienionych sosach. Następnego dnia przełożyć je do misy multicookera. Ustawić opcję FRY i czas 10 minut. Obsmażyć mięso. Po tym czasie zalać mięso 1/2 litra wody. Dodać mieszankę chińską, przemieszać. Ustawić program... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ClauditteMissCooking

Autor

Klaudia Leszczyńska-WachnikKlaudia Leszczyńska-Wachnik

Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, mięso, sos chilli, warzywa, grzyby, wołowina, chilli, gulasz, dania mięsne, obiad, obiad na szybko, szybki obiad, sos z grzybów , gulasz mięsny, dania chińskie, sos mięsny, mięso na obiad

Inne przepisy z ClauditteMissCooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.