Drobiowe podudzia bez kości po azjatycku z makaronem TaoTao

Drobiowe podudzia bez kości po azjatycku z makaronem TaoTao

Drobiowe podudzia bez kości po azjatycku z makaronem TaoTao

Przepis na : obiad

SKŁADNIKI 500-600 g podudzi z kurczaka bez kości 200 g pieczarek 2 zielone marchewki (mogą być zwykłe) 4 łyżki sosu sojowego TaoTao 1/2 buteleczki sosu czosnkowego z miodem TaoTao 2 łyżki oleju ryżowego szczypta pieprzu cayenne 1/2 opakowania makaronu z ryżu brązowego TaoTao PRZYGOTOWANIE Makaron przygotuj wedle zaleceń producenta. Podudzia opłucz i oczyść. Pieczarki umyj gdy trzeba obierz. Marchewki umyj szczotką (nie obieraj). Pieczarki i marchewki pokrój w plasterki. Na patelni WOK rozgrzej olej. Mięso pokró... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ClauditteMissCooking

Autor

Klaudia Leszczyńska-WachnikKlaudia Leszczyńska-Wachnik

Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, marchewka, pieczarki, mięso, makarony, makaron, sos czosnkowy, marynaty, mięsa pieczone, ryż, kurczak, grill, podudzia z kurczaka, dania z makaronem, obiad z makaronem, dania mięsne, makaron na obiad, obiad, warzywa na patelnie, kurczak z pieczarkami, pieczarki w sosie, makaron z pieczarkami, sos do makaronu, pieczarki z ryżem, kurczak z makaronem, sos do ryżu, dania z kurczakiem, sos do kurczaka, kuchnia chińska, kurczak w miodzie

Inne przepisy z ClauditteMissCooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.