Jabłka do słoików

Jabłka do słoików

Jabłka do słoików

Jabłka można wykorzystać do ciast, naleśników czy owsianek. Najlepsze będą kwaśne odmiany jabłek. Szczególnie polecam antonówkę. Jabłka dokładnie umyć. 3/4 jabłek obrać i pokroić w mniejsze kawałki. Zalać sokiem z […] czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bullio

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.